dijous, 23 de novembre del 2006

Jornada 12: St Privat 1 - Joanetes 2

Partit molt disputat el jugat a st privat en el derbi de la vall d'en Bas. Va ser un partit sense pauses, d'una porteria a l'altre amb un joc bastant dur. El joanetes va sortir a guanyar el partit i en els primers 10 minuts va
diposar de clares ocasions (Funollà i Valeri) per posar-se al davant al marcador. El joanetes apretava i el st. privat causava perill amb algun contratac, però el marcador a la mitja part continuava marcant el 0 a 0 inicial. La segona part va ser totalment diferent a la primera: el st. privat va disposar de 2 oportunitats claríssimes i en una d'elles va aconseguir 1-0. El joanetes no es va desanimar i va continuar apretant la portaria local. El minut 70 i després d'una bona jugada col.lectiva, Gerard va aconseguir l'empat (1-1) després d'un bon xut al pal curt del porter. Aquest gol va animar més a l'equip i 10 minuts més tard, després d'un xut de Franc que el porter local no va poguer aturar bé, Valeri va aprofitar el rebuig per marcar el definitiu 1-2. L'equip local va apretar els últims minuts però no va inquietar massa la portaria de Prat.