dijous, 23 de novembre del 2006

Jornada 14: Sant Miquel de Campmajor 3 - Joanetes 3

Aquest diumenge es va disputar un interessant partit al camp del Sant Miquel de Campmajor que va acabar amb un empat a tres que no va deixar satisfet a cap dels dos equips, uns perquè al minut 5 de la segona part guanyaven per 3-0, i els altres, perquè tot i perdre per aquest resultat mai van donar el partit per perdut i van demostrar que tenien molta més qualitat que l'equip rival. Només de començar el partit en una falta llunyana van fer el primer gol, la qual cosa els hi va donar molta confiança, però més encara van tenir quan 10 minuts més tard en la segona vegada que s'acostaven a la porteria visitant feien el 2-0. Aquest va arribar d'un fora de banda que va arribar a l'àrea petita, hi ha haver un mal refús i de fort xut va entra la pilota dins la porteria. El Joanetes per la seva banda continuava portant el pes del partit i creant les millors ocasions, però no hi va haver maneres de batre la porteria. A la segona part, més del mateix, ocasions per l'quip visitant però van tornar a ser ells quan a pilota parada piquen una falta i de remat de cap s'aconsegueix el 3-0. A partir de llavors sembla que li va canviar la sort a l'equip visitant i en dos internades per la banda esquerra, Valeri va aconseguir fer dos gols. El tercer va arribar a cinc minuts del final d'un fort xut desde uns 35 metres de Farrés. Però el temps es va acabar per a la remontada i l'àrbit no va allargar cap minut tot i anar perdent temps l'equip local desde el 2-0.