dijous, 23 de novembre del 2006

Jornada 13: Joanetes 3 - St Pere Màrtir 1

El primer partit del 2005 va acabar amb victòria. L'equip continua amb la bona linea i ja porta cinc victories consecutives. Després d'aquesta jornada el capdevant de la classificació s'ha ajuntat més, hi tenim el Navata segon a 2 punts i Les Preses primer a 3. L'equip també ha rebut la grip de l'hivern i ha agafat de moment a Caba i Xevi com a testimonis, que sumades a les baixes per lesió i examens, deixaven en Barris amb només 14 homes.
El partit va començar amb un bon joc per part de l'equip local, pero sense tenir ocasions molt clares. La primera va ser del St Pere M, amb un xut al travesser al min 19. Dos minuts més tard una bona combinació del Reyes, Geri, la va finalitzar Valeri amb gol (1-0) min. 21. L'alegria va durar poc. Un minut més tard (sembla que amb fora de joc) el St Pere M va empatar. Fins al final de la primera part el joc local era dubtós i no tan fluid com al començament. Quan faltaven 5 minuts per minuts per la fi de la primera part va ser expulsat un jugador visitant. A l'últim minut Lluís Freixas resol un u contra u amb un davanter visitant. A la segona part el Joanetes combinava bé, aconseguia centrar a l'àrea, sobretot per la banda dreta, pero no trobava la manera de marcar. Al minut 22 quan la grada jove ja es començava a posar nerviosa, David, va marcar amb un bon xut amb la cama DRETA, el segon pel Joanetes. Deu minuts més tard una bona jugada Valeri-Geri, va servir per fer el 3 -1 marcat per Geri (osborne). A un minut del final del partit, Valeri, va tenir una bona oportunitat per tornar a marcar, però va anar fora per poc.