dijous, 23 de novembre del 2006

Jornada 17: Castellfollit 0 - Joanetes 1

Partit molt aborrit el sempre difícil camp de Castellfollit. Semblava que el Joanetes aniria per la via ràpida ja que en els 10 primers minuts va disposar de vàries ocasions per posar-se per davant en el marcador (Valeri i Moi). Però de nou la falta de "punch" es va apoderar dels jugadors, quan Valeri, després d'una bona triangulació dels jugadors del mitg del camp, va marcar el 0-1. Semblava que tot ja estava fet. El Castellfollit es va anar animant i acostant amb algunes ocasions a pilota parada que Lluís va saber resoldre. La segona part va continuar la mateixa tònica; el Joanetes va desaprofitar varies ocasions (Pagès, Valeri, Funollà) i el castellfollit s'anava creient que la remontada era possible. Només en els últims minuts el castellfollit va apretar de valent. Al final victòria amb més pena que glòria.