dijous, 23 de novembre del 2006

Jornada 18: Joanetes 3 - Maià 0

Sembla que la norma de que el carnaval = derrota, es va trencant els ultims anys. Després d'alguns dies de dubte, de si seria + convenient canviar el dia del partit,va resultar molt protitos deixar-ho com sempre.
La primera part l'equip local va estar molt espès, el control al mig del camp era totalment pel Maià. Tot i que no aconseguia crear jugades de perill, excepte a pilota parada. Del locals només en Xevi aconseguia crear perill. Primer una bona jugada amb combinació amb Valeri, no va aconseguir marcar quan estava sol amb el porter. Al min 22 Xevi agafa la pilota al propi camp, va directa a porteria sense que ningú el pogui parar i després de xutar dues vegades, amb la DRETA va aconseguir marcar. Un minut més tard Reyes va tenir l'oportunitat de fer el 2 - 0. A la mitja part Ovidi va substituir David, i al primer minut de la 2ona, Caba a Nane lesionat. En Moi va passar a jugar de lateral dret (a un bon nivell). La segona part no va tenir res a veure amb la primera. El Joanetes va dominar el mig del camp i en Caba que va jugar molt bé, donava bones pilotes als davanters. El Maia no aconseguia acostar-se a la porteria de Lluis. El resultat no perillava pero era massa curt. Al min 20 Reyes treu de banda molt ràpid per en Xevi (osborne) , que va centrar perque en Valeri fes el 2 - 0. Quan faltaven 5 minuts per acabar Marc Ferres (que feia dies que no marcava), va fer el 3 - 0 desde dintre l'area. Amb aquesta victoria el Maia queda a 7 punts del Joanetes. La mateixa distància que hi ha amb el lider Les Preses. El trist protagonista va ser l'arbitre, que amb un estat fisic no apte per arbitrar, amb una actitud xulesca i prepotent va expulsar l'entrenador visitant, i es va encarar amb un jugador el Maia. Resultat que en Pere no va poder marxar del camp fins 2/4 de 3.