dijous, 23 de novembre del 2006

Jornada 19 --> Les Preses 4 - Joanetes 0

Partit per oblidar. El joanetes es va enfrontar al lider de la categoria i amb el resultat es va poder veure qui realment va primer i perquè. El partit a la primera part va estar molt igualat, va començar amb dues jugades de perill als primers deu minuts per l'equip visitant però que no va saber materialitzar. A partir de llavors, ja no es va crear cap més jugada de perill en tot el partit. Per contra l'equip local cada vegada s'anava assentant més sobre el terreny de joc i començava a crear més perill, tot i això es va avançar amb una jugada de possible fora de joc. Amb el resultat de 1-0 es va arribar a la mitja part. A la segona, l'equip va començar fort i amb ganes de capgirar el partir però aquestes esperances es van esvaïr quan en un contraatac va arribar el segon gol local. Just cinc minuts després en una badada defensiva va arribar el tercer i va acabar d'enfonsar l'equip. Amb aquest resultat el Joanetes va continuar intentant escurçar distàncies però el que va passar és que en una pèrdua de
pilota a la banda, va arribar el quart i definitiu. Amb això el Joanetes queda despenjat del tren de l'ascens en una tercera posició a 10 punts del lider. Ara s'ha de continuar i anar esperant possibles errades dels dos equips capdavanters.