divendres, 24 de novembre del 2006

JORNADA 22: Ath.Olot 2 - Joanetes 1

Partit difícil i molt important que enfrontava al nostre equip, el Joanetes C de F, contra una de les revelacions de la temporada l'Atlètic Olot. Els inicis del partit foren esperençadors, pressió, recuperació i ocasions. Així fins que Pagès després d'una combinació en atac marcava el primer gol (0-1 min. 15). En aquest moment però les coses es van començar a torçar, en el mateix moment del gol Pagès es va lesionar. L'Atletic Olot, un equip que lluita i que corra durant els 90', va fer-se amb el joc i va començar a portar cert perill al marc contrari, el Joanetes esperava la seva ocasió al contraatac i en un d aquests Leo que intentava rematar un pilota que venia des de la banda també es va lesionar, tot i que en un principi va intentar aguantar el canvi no es va poder evitar. Una tarda que començava d'allò més bé va començar a ser un petit calvari pel Joanetes i més quan en una decisió polèmica del colegiat va permetre que els locals empatessin el partit gràcies a un penal més que dubtós. Abans d'arribar al descans l'Atletic Olot va gaudir d'alguna altre oportunitat però es va arribar al descans amb un empat a 1. El Joanetes afrontava la segona part amb ganes de posar-se de nou al capdavant en el marcador però la realitat va ser una altre, l'equip taronja es va fer amb el control del partit i creava moltes ocasions amb pilotes llargues a l'esquena dels nostres defenses, en una jugada d'aquest tipus van marcar l'1 a 2, que a posteriori seria definitiu. El partit va tornar-se molt dur i amb un joc molt trencat, es passava d'una porteria a l'altre amb poc temps, era un partit boig i la sort no va acompanyar al Joanetes quan Gio va xutar amb la seva cama menys bona des de l'àrea petita i la pilota va passar fregant el pal dret de la porteria. L'equip d'en Pep Barris va tenir alguna altre ocasió menys clara però que va ser impossible remontar el partit i treure algun punt d'un camp difícil. Dura derrota que va deixar els ànims una mica tocats i dos lesions, sobretot la de Leo que no feia gens bona cara.