divendres, 24 de novembre del 2006

JORNADA 23: Joanetes 3 - Castellfollit 1

Partit clau i díficil per dificil per tornar a agafar la dinàmica de victòries després de l'ensopegada al camp de l'Olot At. Era complicat ja que desde fa unes setmanes l'equip anava escas d'efectius, i la setmana abans es van lesionar dos jugadors més, Xevi Pagès i Leo Costa, que els mantindrà un temps fora dels terrenys de joc. Amb això l'equip només disposava de tretze jugadors. El partit va començar amd domini absolut de l'equip local, que en tot moment va ser l'amo i senyor de la pilota. L'equip estava molt ben posicionat al camp i era el que disposava de les ocasions més clares del partit. En un còrner va arribar el primer gol del partit, el va picar Subi i Adrià de perfecte cop de cap va fer pujar el primer gol al marcador. Abans del descans, Farrés va aconseguir el segon gol després d'una jugada personal. A la represa l'equip va continuar atacant i en una jugada aillada va arribar el gol del Castellfollit després de que dos jugadors rematèssin sols davant la passivitat defensiva. Semblava que tot i estar jugant millor i tenir la posició de la pilota, aquest gol crearia dubtes a l'equip i potser s'aprofitaria el rival, però cinc minuts després una falta llunyana picada per Joan B, se li va escapar al porter i Jordi a boca de gol va fer pujar el definitiu 3-1, que va donar la tranquil·litat necessària a l'equip. D'aquesta manera es va arribar al final del partit i s'aconsegueix l'objectiu, i tres punts que permeten tornar a mirar cap amunt.