divendres, 24 de novembre del 2006

JORNADA 24: Joanetes - Bonmatí

Bon matí dels homes de Josep Barris que van aconseguir imposar-se al líder de la categoria, igual que en el partit d'anada (0-2). Un partit poc vistós però molt efectiu va donar els tres punts al equip local que es va adelantar en el marcador, a la meitat de la primera part, gràcies a un remat de cap de Fenollar (“aquest si que mola”) a la sortida d'un còrner. Addicionalment a la jugada del gol, en el decurs del primer temps cal destacar el domini parcial de l'equip blanc i vermell amb un parell més de jugades de perill també després d'un servei des de la cantonada; en els últims instants, una bona parada de Prat va evitar el que podia haver estat l'empat en el marcador. En el segon temps, es va perdre el centre del camp i, així, el partit va anar desencadenant en un joc cada vegada més resultadista on el JoanetesCF intentava mantenir l'avantatge en el marcador i el BonmatíCF buscava la porteria local, sobretot amb jugades aèries aprofitant els seus homes d'alçada. D'aquesta manera, tot i una jugada de Joel que podia haver sentenciat el match, en els últims minuts del partit més els afegits (el col·legiat va allargar 9 minuts) la pilota va estar rondant la porteria local tot i que mai va acabar a dins gràcies als mèrits propis i, potser, a l'ajuda de Sant Romà... Però, finalment, important victòria pel JaonetesCF que deixa el capdavant de la classificació del grup 26 de Tercera Regional més ajustat que mai. L'emoció és assegurada!!!