dijous, 23 de novembre del 2006

Jornada 29: Joanetes 1 - St Miquel 2

A falta de dues jornades per finalitzar la competició i amb les dues primeres posicions ja definides només queda lluitar per consolidar la tercera plaça i donar la millor imatge possible. D’aquesta manera, aquest diumenge el Joanetes s’enfrontava al St.Miquel amb la intenció de desplegar un bon futbol i disfrutar al màxim del joc en la penúltima jornada; amb aquesta intenció els locals van disposar de moltes ocasions durant tota la primera meitat per obrir el marcador però com sol passar en aquestes situacions les coses van anar totalment al revés; després d’una clara ocasió dels blanc i vermells i amb una jugada de dubtós fora de joc, els visitants van aconseguir el primer gol en la seva única arribada. Amb les nombroses ocasions desaprofitades pels locals degut al seu desencert davant de porteria es va arribar al descans amb inferioritat en el marcador, de manera totalment injusta a la vista de les ocasions generades pels dos equips. La segona part del matx va seguir amb el mateix guió i en una de les moltes ocasions el Joanetes, finalment, amb una bona jugada de Pagès finalitzada per Joel va aconseguir l’empat. Quan semblava que es podria donar la volta al marcador, el St.Miquel va marcar de nou en una jugada a l’interior de l’àrea; dos arribades en tot el partit i dos gols... Es va intentar donar la volta a la situació novament però no va ser possible i el resultat final representa una nova derrota que no permet a l’equip de la vall continuar sumant punts... Tot i no servir d’excusa perfecte, cal recordar que amb l’arbitratge del desafortunat col·legiat d’aquest diumenge el Joanetes sempre ha sortit derrotat... Després d’aquesta ensopegada, l’equip espera acabar la temporada amb una perfecte victòria al complicat camp del Bonmatí (pròxim dissabte a les 18:30h).