dijous, 23 de novembre del 2006

JORNADA 3: Joanetes 1 - Maià 2

Tot i la superioritat amb qualitat del jugadors del joanetes, la falta d'actitud va fer que fos un partit molt igualat amb un mal final per l'equip local. Al principi l'equip local dominava però sense arribar a tenir ocasions clares; el joc es localitzava al mig del camp, però al minut 10, després d'una jugada mol ràpida de contratac, el maià va marcar el 0-1 sense que Lluís pogués fer res per evitar-ho. L'equip va intentar sobreposar-se i va continuar dominant el partit amb alguna ocasiò clara (Barrio i Subirana), mentre que el Maià esperava algún contraatac per augmentar el seu avantatge. No va ser fins el minut 40, quan després d'una gran jugada de Leo, que va fer un pase interior a Reyes, que es va presentar sol davant del porter i va marcar 1-1. Semblava que s'arribaria al descans amb aquest marcador, però després d'un fora de banda i una errada col.lectiva el Maià va marcar: 1-2 a la mitja part. Aquest gol va fer bastant de mal a l'equip local. La segona part va començar amb domini local i amb les canvis que va fer, no es va notar gaire cosa; hi havia nervis i moltes impressicions (això va provocar que el Joanetes acabés amb 9 jugadors i el Maià amb 10). El Maià només es dedicava a aguantar i a perdre temps. Així van anar passant els minuts i l'equip no arribava amb claretat. Només destacar les ocasions de Valeri, Franc i Gerard. Al final tot i el canvi de sistema per intentar remontar el partit, el marcador no es va moure.