dijous, 23 de novembre del 2006

JORNADA 4: Porqueres 0 - Joanetes 2

Diumenge es va disputar al camp del Porqueres un partit molt disputat, en el que els homes de Josep Barris van sortir dicidits a demostrar que la setmana passada havia estat només un mal partit d'aquests que sempre surten durant la temporada i que aquest any ha vingut abans d'hora. El partit va començar sense cap dominador clar i amb poques ocasions però a mida que anaven avançant el minuts el domini del joc es va anar decantant cap a l'equip visitant. Quan es portaven pocs minuts de joc Franc es va lesionar el que va fer que s'hagués de canviar una mica la posició alguns jugadors per tal de poder continuar amb el mateix sistema de joc. Quan semblava que s'arribaria a la mitja part sense variacions al resultat, una bona jugada entre Leo i Geri va fer que aquest últim de xut creuat ras inaugurés el marcador i això li donés la confiança a l'equip com per poder jugar de la manera que ell és capaç. A la segona part van començar els canvia i en la primera pilota que tocava Xevi Pagès va fer pujar el 0-2 al marcador després d'una bona internada per banda. A partir de llavors es va perdre el mig del camp i l'equip local va començar crear accions de perill, una d'elles en un córner que rematen sols i que Jordi Danés treu de dintre la porteria amb la ma, i l'àrbit en una mala acció va decidir no fer pujar el gol al marcador i expulsar al defensa. El penal, el va parar Lluís que va tenir una molt bona tarda. Poc després en una acció més que dubtosa es va tornar a assenyalar un altre penal en contra i aquesta vegada va ser el jugador local qui va llençar la pilota directament a fora. A partir de llavors el partit es va tornar una mica dur amb faltes per ambdues parts que a l'equip del Joanetes li va anar molt bé per a que passessin els minuts i s'acabés el partit. El jugador osborne del partit ha estat Adrià Casals.