dimarts, 21 de novembre del 2006

Jornada 7: Joanetes 5, St.Jaume de Llierca 2

2n gran compromís dels homes de Josep Barris després del derbi contra les Preses. El partit va començar molt travat, amb molt joc al mig del camp i un gran treball aportat per Gerard i Joel. L’equip rotllava molt bé i el St.Jaume no creava ocasions. En un error al servei de porteria de l’equip visitant Danés s’anticipà al defensor i encarar el porter, fen-li aquest penal. Amb molta sang freda Geri va obrir el marcador. La primera part va acabar amb domini local tret d’una jugada aïllada que Miki va fer penal. Empat a un al descans. La segona part fou un monòleg total del Joanetes. Després d’un gran servei de corner de Danés, Feno rematar espectacularment de cap per endossar el 2 a 1. Un moment clau va ser la gran intervenció de Prat en evitar una rematada a boca de canó que hagués suposat el 2 a 2. A partir d’aquí tot pels locals. Joel marcà el 3 a 1, Pagès de penal el 4 a 1 i Danés el 5 a 1. Gran resultat i molt bona imatge del Joanetes, que torna a recuperar la soltura de joc en què havia acabat la temporada. Ara els espera 3 partits trepidants on es veuran clarament les opcions d’aquest equip.