dimarts, 21 de novembre del 2006

Jornada 8: St.Privat 0, Joanetes 2

Victòria importantíssima en un derbi esperat des de feia molt de temps. L’equip de Barris i Subirana va imposar-se al rival gràcies a la gran tasca defensiva d’Adri, Miki, Barrio i Nane, que no van permetre en cap moment que el St.Privat penetrés dins l’àrea i posés en perill la porteria de Prat. No gaires oportunitats a la primera part, però si un gran gol de Maca després d’una espectacular assistència de Casanovas que va suposar l’1 a 0 al marcador, en què es va arribar al descans. L’equip va sortir molt concentrat a la segona part, i tampoc va permetre cap jugada al rival, només xuts llunyans. Això si, després d’una incursió per la banda de Casals, alies “Zam”, Pagès sentencià endossant el 2 a 0. A partir d’aquí el partit no va tenir color, i els homes dirigits per Pep no varen tenir cap problema per emportar-se els 3 punts del municipal de St.Privat. Feia temps que no s’havia vist un derbi amb tanta afluència de públic, fruit del gran joc desplegat pels dos equips i de la classificació actual. Ara el Joanetes continua líder, perseguit per les Planes a 1 punt.