dijous, 23 de novembre del 2006

Jornada 8: Serinyà 2 - Joanetes 1

Igual que la temporada passada, a la jornada 8 va arribar la primera derrota. Tant va el cantir a la font que al final s'acaba trencant. Ja feia dos partits que l'equip guanyava en els últims minuts i Serinyà no va poder ser el tercer. El Joanetes va sortit a Serinyà mentalitzat (tenia el mal record del partit de la Canya) i seriós. Els primers 25 minuts van ser molt correctes, amb control del mig camp. Destacant una clara oportunitat de Gerard que Lluna va tapar en una sortida molt ràpida. Moi i Funollà també van disposar d'una bona ocasió per marcar. Però va ser el Serinyà qui va aconseguir-ho en la segona arribada que va fer a l'àrea. Una sacada dolenta de porteria de Prat, va servir per iniciar la jugada del 1 - 0. Una vegada més s'esvaia el somni d'aquesta temporada de deixar la porteria a zero. L'equip va afluixar molt i fins a la mitja part el Serinyà va dominar, però en una jugada aillada Funollà, amb un perfecte globus, va fer l' empat a 1, minut 46. A la mitja part Pagès va substituir David, i l'equip va jugar amb un 4-4-2. Amb el vent a favor semblava que haviem de dominar i controlar el partit. Però no ho vam aconseguir mai d'una forma clara. Tot i així a la primera mitja hora hi va haver algunes oportunitats que podien haver canviat el resultat del partit. Les més clares, minut 20 Pàges treu molt ràpid un corner sorprenent a la defensa i Valeri remata sol, la pilota surt un pam per sobre el travesser, minut 25 bona centrada de Pagès que Lluís remata bé, però que primer el porter i després un defensa sota els pals aconsegueixen que la pilota no entri. L'equip es va anar desdibuixant poc a poc, i quan faltava un quart per acabar, el Serinyà després de molts rebots dins l'areà va aprofitar per fer el 2 - 1 de fort xut. El Joanetes va arriscar, però més amb el cor que amb cap i no va aconseguir generar cap ocasió clara que li servis per empatar el partit, demostrant que tenim marge per millorar. Joel va ser el jugador més en forma aconseguint l'osborne de la jornada.