dijous, 23 de novembre del 2006

Jornada 9: Joanetes 4 - Amer 1

El partit d’aquest diumenge s’esperava que fos un punt d’inflexió per la trajectòria de l’equip, ja que venia de patir la primera derrota de la temporada i d’unes jornades en les que hi havia mancança de bon joc.
Amb aquest alicient el partit va començar amb domini clar de l’equip local, que tot i no arribar a tenir clares ocasions de gol, ràpidament es va posar per davant en el marcador desprès d’una jugada personal de Pagès. El partit va continuar cómode pels jugadors locals, que en una falta picada ràpidament per Cabanyes amb passada cap a Pagés va arribar el segon gol. Com de costum el Joanetes quan es relaxa és un equip normal i deixa jugar a l’equip rival amb les conseqüencies que això comporta. D’aquesta manera poc abans d’arrivar al descans l’Amer en una jugada aïllada va fer pujar 2-1 al marcador amb el que s’arribaria al descans. Al principi de la segona part el partit va continuar de la mateixa manera que els últims minuts de la primera, però poc a poc, Cabanyes jugador osborne del partit, es va anar fent amo i senyor del mig camp i d’aquesta manera varen arribar dos gols més, un del propi Cabanyes i un altre de ... D’aquesta manera el Joanetes, tot i no fer un gran partit va deixar els tres punts a casa i continua als llocs capdavanters de la classificació.