dimarts, 12 de desembre del 2006

Jornada 11: Joanetes 1 - St. Miquel de C. 1

Difícil partit pels homes de Josep Barris que l’afrontaven amb nombroses baixes. Tot hi això l’equip va donar la talla. A la primera part el Joanetes va començar el partit sent el clar dominador del partit amb nombroses oportunitats no materialitzades. Fou després d’un servei de còrner quan Danés va rematar de xut ras i creuat per posar l’1 a 0 al marcador. A partir d’aquest moment el Joanetes va relaxar-se fins al punt que el St.Miquel va marcar l’empat amb una errada de marcatge on un atacant contrari va remata a boca de canó. Tot hi això l’equip va posar-hi el “callu”, sense gaire encert tot s’ha de dir. La segona part, la mateixa tònica, tot i que van arribar nombroses ocasions classismes dels locals. Les més clares, Maca d’una quasi perfecte vaselina que va tocar al travesser i Danés va rematar de volea un servei de còrner que també s’estavellà al marc de la porteria rival. El partit va perdre ritme i no es va saber tirar endavant tot i les ganes. 2a punxada del líder indiscutible de la tercera territorial que els fa reflexionar de cares a pròxims compromisos davant equips de menor entitat. El pròxim enfrontament al difícil camp de l’Osor.