dilluns, 4 de desembre del 2006

Jornada 10: Victòria 0 - 2 al camp de Les Planes

El dissabte a la tarda el Joanetes jugava al camp del segon classificat i, per tant, de poder aconseguir els tres punts que hi havia en joc, suposaria un gran pas endavant per deixar una micar enrere a un rival directe.
El partit va començar amb un domini altern del joc sense gaires ocasions clares de gol per cap dels dos equips, es veia que es respectaven mutuament. A mesura que avançaven els minuts el Joanetes s'anava fent amb el domini de la pilota i intentava crear ocasions de gol, però no s'acavaven de materialitzar. No va ser fins a mitjans de la primera part quan Macarro va aconseguir foradar la porteria rival entrant per banda dreta i després de deixar enrere el lateral i el porter. Això va donar a tot l'equip molta més confiança i cada vegada arribava amb més perill a la porteria contrària. L'equip local, va disposar d'una ocasió però va ser mitjançant un xut de fora l'àrea que Prat no va tenir problemes per aturar. Amb aquest resultat es va arribar a la mitja part. A la represa el partit va continuar amb la mateixa dinàmica tot i que Les Planes va sortir amb una mica més d'empenta, però en cap moment van fer el joc que estaven acostumats a realitzar al seu camp. El Joanetes va tenir unes clares ocasions de gol a través de Pagès i Danés que van treure amb encert entre el porter i la defensa local. Amb aquest domini s'arribava al final del partit però, va ser llavors quan en una bona combinació entre la mitja del camp i la daventare Vargés que va realitzar un gran partit va materialitzar el segon gol que va deixar el marcador amb el definitiu 0-2. Cal destacar la defensa que va fer l'equip en tot moment i en concret en Miki que va ser el jugador osborne del partit.