diumenge, 28 de gener del 2007

Jornada 16: Serinyà 3 - Joanetes CF 2

Aquest dissabte a la tarda, al sempre difícil camp del Serinyà, va arribar la segona derrota del Joanetes… però de forma totalment injusta pel desenvo-lupament global del partit.

El match va començar amb un substancial domini dels jugadors blanc i vermells: actitud, intensitat, pressió, etc. Tots els elements necessaris per jugar en un camp de sorra de petites dimensions. Tot i que les ocasions de gol no van abundar, el Joanetes va saber treure el màxim rendiment d’elles mitjançant els gols de Rove (xut - globus des de l’extrem de l’àrea) i Pagès (xut - vaselina des de l’exterior de l’àrea). D’aquesta manera i potser de forma excessivament generosa, es va arribar al descans amb un avantatge doble en el marcador. El partit hauria d’haver finalitzat en aquest instant…

La segona part del partit es va desenvolupar sota un guió totalment diferent, sobretot degut a l’actuació del protagonista principal (l’àrbitre novell) que fins aquests moments havia complert a la perfecció el seu paper. Així, ben aviat, el Serinyà va reduir distàncies amb un remat de cap en posició “certament dubtosa”. Els locals van entrar novament en el partit, tot i l’oposició del Joanetes que continuava treballant, i van aconseguir empatar després d’una jugada on el davanter local es va ajudar “suposadament” de les mans per endur-se la pilota. I, sota la mateixa dinàmica, va arribar el tercer gol després d’una jugada amb “possible” fora de joc... Enfront aquesta situació, el Joanetes va continuar lluitant per aconseguir quelcom però els nervis, el propi desencert i “potser” algunes decisions no van permetre aconseguir l’esperat gol de l’empat que hagués donat un valuós punt. El resultat i l’actuació arbitral no treuen mèrits al Serinyà que, a diferència d’altres temporades, disposa d’un equip molt competitiu que sempre intenta desplegar un bon futbol. En definitiva, es va veure un interessant partit de futbol amb gols però amb un final injust i inesperat.

Aquest resultat negatiu representa un petit imprevist en la trajectòria global de l’equip però no una disminució de la confiança ja que amb l’actitud i el joc mostrat pels jugadors, els resultats positius tornaran ben aviat... Aquest diumenge segur que ens retrobem amb la victòria!!! Amunt Joanetes!!!