dilluns, 5 de febrer del 2007

Jornada 17: Joanetes CF 2 - Maià CF 0

Alineació: Lluís Freixes, Adrià, Joan, Caba, Nane, Gerard, Rove, Lluís Fenollar, Danés, Pagès, Maca (Ivan, Subi, Miki i Reyes).

Partit important el que havia de jugar el Joanetes contra el Maià ja que el dia anterior Les Preses havia guanyat al sempre difícil camp del St. Roc de manera que tenia la possibilitat de posar-se al capdavant de la lliga en acabar la jornada.

A més a més els homes de Josep Barris havien de recuperar la confiança després d’un inici de segona volta un xic irregular abans d’enfrontar-se a Les Preses a domicili.

Així doncs no es presentava un partit senzill. El Joanetes va sortir amb un esperit una mica “conservador”, ben posat al camp i arribant quan el joc ho permetia, sense arriscar innecessàriament. De la primera part es pot destacar una ocasió de Danés que va xutar massa creuat i alguna jugada de Maca per la banda dreta que no es va acabar de concretar. El Maia ben posat sobre el terreny de joc creava perill a pilota parada, un dels aspectes defensius a millor del nostre equip. Fins al descans aquesta va ser la tònica del partit.

Arribat al descans s’havien de canviar les coses, l’empat era un resultat molt pobre, així que a la segona part i després d’haver fet alguns canvis l’equip de B-S va sortit decidit a emportar-se els tres punts. La defensa va avançar-se uns metres, el mig del camp pressionava i robava i la davantera sempre amb la pólvora a punt.

D’aquesta manera es va aconseguir el primer gol, Ivan (conegut futbolísticament com Revidiego) va recuperar una pilota a la banda dreta de l’atac del Joanetes i va col·locar la pilota magistralment al segon pal on Danés entrant des de la diagonal de l’àrea va rematar amb la cama esquerra. La pilota al fons de la xarxa i 1-0, semblava que les coses havien de continuar anant bé i que es podia assegurar el resultat quan una decisió arbitral molt discutida va deixar als locals amb un home menys per expulsió de Gerard.

En aquests moment difícils va ser quan el nostre equip va treure l’orgull que porta a dins i a més de controlar el partit va marcar el segon gol gràcies a un penal transformat per Pagés (compensació per la expulsió? qui sap...). Partit tancant i resolt on cal destacar l’entrega de tots els jugadors que estaven al camp.

En definitiva una victòria més que merescuda que per les circumstàncies en que es va produir va suposar una injecció de moral pel líder de la categoria!