dissabte, 15 de setembre del 2007

Jornada 1: Bonmatí CF 0 - Joanetes CF 2

Era la primera jornada de lliga i el Joanetes CF s'estrenava a la segona regional per primera vegada en els seus 25 anys d'història al camp del Bonmatí. Podria haver estat un debut amb por, ansietat, intimidació, però res més lluny de la realitat, l'equip va demostrar una confiança en ells mateixos increïble.

Alineació: Prat, Ferran, Cabanyes, Miki, Adrià, Joel, X. Verdaguer, Gerard, A. Bartolome, A. Cruz i X. Pagès. També jugaren: Nane, Ivan, Maca, Pere i Joan.

El partit va començar amb un petit domini a favor dels homes de Barris-Reyes, que segons anaven passant els minuts anava augmentant. Les ocasions de gol no van trigar en arribar, ja que s'entrava fàcilment per les bandes, tant l'Albert B, com en Joel, però no es va poder materialitzar cap d'aquestes ocasions. En X. Pagès, va tenir una de molt clara després de jugada personal per la banda de l'Albert B. no va poder arribar a la rematada. També disposaren de diverses ocasions tant Joel com en Albert B. i l'Albert C. però totes es van trobar amb els defenses, el porter o senzillament van sortir fora per poc. El partit va entrar en una dinàmica en què el Joanetes dominava clarament, però en el qual el Bonmatí podria arribar en qualsevol ocasió aïllada i fer el primer gol. Això no va passar ja que durant tot el partit la defensa va demostrar estar molt segura i contundent, especialment a la primera part. D'aquesta forma s'arribava a la mitja part, amb una sensació de poder anar al davant al marcador i haver desaprofitat unes clares ocasions de gol que podriem pagar més endavant.
La segona va començar de forma diferent, l'equip va donar la sensació de desinflar-se i l'equip local va passar a dominar el partit, tot i no crear ocasions clares de gol. Segons passaven els minuts l'equip va tornar a agafar la posessió de la pilota i van tornar les ocasions. El primer gol va arribar en una jugada molt inteligent de X. Pagès que li va robar la cartera a un defensa a la ratlla de fora de banda i va sortir disparat cap a porteria, va aixecar el cap i va veure que entrava al segon pal Joel que només va haver de empenyer la pilota fins al fons de la porteria, així arribava el primer gol de la història del Joanetes a la segona regional.
El partit va continuar amb la mateixa dinàmica tot i que l'equip local va anar a buscar més el gol del que ho havia fet fins aquell moment. Van tenir una ocasió claríssima que Prat va treure magistralment, després d'entrar per banda i plantar-se sol davant de porteria, podria haver estat l'empat. El Joanetes no es va tirar enrera sinò que va intentar ampliar l'avantatge i ho va aconseguir, pilota rebotida que arriba al peus de X. Pagès, corre del mig camp fins a la porteria, davant del porter creua la pilota i el segon gol que puja al marcador.
Així es va arribar al final del partit, un partit que ha deixat molt bones sensacions i que ajudarà a l'equip a agafar confiança pel proper partit.

2 comentaris:

Hug ha dit...

Molt bé per el partit i el resultat. Estic convençut que no tindreu cap problema per mantenir la categoria i fins i tot fer una bona temporada.

Felicitats per la web i a continuar igual!

Hug

JoanetesCF ha dit...

Gràcies pel suport Hug. Intentarem tirar endevant amb esforç i treball com hem fet sempre, ja ho saps!

merci de nou!