dimecres, 31 d’octubre del 2007

Jornada 7: Joanetes C.F. 0 - Cornellà 2

Alineació: Lluís, Adrià, Miki, Abel, Nane, Geri, X.Verdaguer, Ivan, P.Verdaguer, Peke, Danés. (Roura, Maca, Valeri i Reyes)

El Joanetes tampoc va trencar la dinàmica negativa contra un fluix Cornellà, que no va fer mèrits per endur-se els tres punts del municipal de Verntallat.
El partit va començar amb un clar domini del l'equip blanquivermell, que durant els primers vint minuts va tenir la possessió de la pilota. Això va portar al Joanetes a disposar d’uns quants córners i jugades de perill, destacant un clar penal comès sobre Danés quan ja encarava porteria, que l’àrbitre va treure fora l’àrea, i un parell de xuts de Peke. Mentrestant el Cornellà no inquietava la porteria local. Però a mesura que van passar els minuts el Joanetes va perdre molta intensitat en el seu joc, la qual cosa va donar vida a un Cornellà fins aleshores pràcticament inexistent. Així, en el minut 30 el Cornellà es va avançar amb un gol de cap després d’una pilota penjada amb molta intenció des de la banda dreta. Aquest gol va afectar molt a l’equip local, que no va tornar a dominar el joc fins a les acaballes de la primera meitat.
A la segona part els homes de Pep Barris van sortir decidits a remuntar el partit. Però tot i que les oportunitats van anar arribant, amb més coratge que odre, el gol es va resistir. Els canvis tampoc van servir de revulsiu i no es va aconseguir la igualada. Finalment, quan el Joanetes ja atacava a la desesperada, el Cornellà va sentenciar el partit amb una jugada de contraatac que la despoblada defensa del Joanetes no va saber aturar, la qual ser l’única ocasió de l’equip visitant a la segona part.
Així doncs el Joanetes tampoc aquesta vegada va sumar els tant importants punts a casa.
Esperem que definitivament aquesta dolorosa derrota contra un altre rival de la zona baixa de la classificació serveixi per aprendre els errors i corregir-los.

AMUNT JOANETES!!!