diumenge, 4 de novembre del 2007

Jornada 8: Banyoles 2, Joanetes CF 1

Alineació: Lluís, Roura, Miki, Abel, Nane, X.Verdaguer, Ivan, P.Verdaguer, Danés, Maca, Xevi Pagès. (Peke, Feno, Adrià, Valeri i Barrio)
Una setmana més el Joanetes no va saber guanyar, aquest cop al camp del Banyoles. L’equip de Barris Reyes va fer un molt bon partit, però només començar una centrada per la banda és rematada per un davanter del Banyoles, que clarament va cometre falta sobre Nane. Aquest gol no va afectar massa a l’equip visitant, que continuava tocant la pilota amb molt de criteri. El Banyoles per la seva part continuava buscant pilotes llargues per aprofitar la velocitat dels seus davanters.
A la segona meitat les coses seguien igual, però una jugada del Banyoles, la pilota queda a la frontal de l’àrea i acaba a l’interior de la porteria. El 2-0 va complicar les coses, i el Joanetes va realitzar canvis. Així els visitants van tenir vàries ocasions de Feno, Casals ... El gol va arribar quan Danés va veure el porter avançat i va xutar de mig camp, la pilota toca al travesser i Peke de cap remata a plaer. Amb el 2-1 al marcador, el Joanetes va disposar d’altres ocasions que no va saber materialitzar.
Així doncs, a esperar una altre setmana per aconseguir els tres punts.