dilluns, 26 de novembre del 2007

Jornada 11: Joanetes CF 2 - Besalú 3

Alineació: Lluís, Adrià, Abel, Miki, Nane, Pere, Ivan, X. Verdaguer, Danés, Maca i X. Pagès. També jugaren: Fenollar, Gerard, Ferran i Peke.

El partit es presentava complicat, contra un dels equips amb millor planter de la categoria i que ha d'estar lluitant pel llocs capdavanters a final de temporada, tot i que, de moment, els resultats no els han acompanyat.
El Joanetes partit va començar amb domini altern, amb ocasions diverses per tots dos costats. Xevi Pagès va disposar d'un remat de cap que va sortir centrat que podia haver suposat el primer gol, després d'una gran centrada de Pere per la banda, però també el Besalú pocs minuts després va tenir l'oportunitat de posar-se per davant amb un xut que Lluís va aturar molt bé. Els minuts passaven i semblava que el partit arribaria a la mitja part amb el mateix resultat que va començar, però en els últims cinc minuts, dues jugades similiar, del mateix jugador visitant, amb dues internades per banda van avançar als visitants i van fer pujar un injust 0-2 al marcador.
A la repressa el va partit va canviar com de la nit al dia, el Joanetes va realitzar tres canvis que li van donar molta més força, intensitat de joc i confiança. Va ser un monòleg del Joanetes, van disposar de varies ocasions però semblava impossible poder finalitzar una jugada en gol. Però finalment va arribar, desmarcada sensacional de Pagès que Maca va llegir perfectament i entre tres defenses va posar la pilota que va permetre a Pagès encarar en un contra un al porter i batre'l. El partit es va tornar boig i pocs minuts després Peke va fer pujar l'empat al marcador, semblava que el partit o acabaria amb empat o qui havia de fer un gol seria el Joanetes, però en una jugada aillada a les acaballes del partit van arribar i en una llarga jugada davant de l'àrea van fer pujar el 2-3 que va deixar tocats als jugadors locals després del gran esforç realitzat.

Tot i això es va veure un gran partit de futbol, molta actitud, sobretot a la segona part, i ànims que els resultats han d'arribar.