dissabte, 1 de desembre del 2007

Jornada 12: Cassà "B" 4 - Joanetes CF 3

Alineació: Lluís, Adrià, Abel, Miki, Ferran, Pere, Ivan, Feno, Danés, Maca i Peke. També jugaren: Nane, X. Verdaguer i Barrio.
En un inici de partit molt igualat el Cassà ha sapigut aprofitar les seves ocasions de gol. La primera venia després del llançament d'una falta, tocar el travesser, el pal i a dins. La segona després d'un gran canvi de joc de la banda esquerra a la dreta, un gran control del davanter i un xut col·locat allà on el porter no podia arribar. I el tercer el feien després d'un rebuig d'en Lluís, la pilota queda morta a la frontal i després d'un misto la pilota entra plorant.
El Joanetes en cap moment ha perdut el cap i ha sapigut continuar lluitant, el partit continuava viu, i més encara després del gol de Peke, provinent d'una bona passada de Maca.
La mitja part servia per calmar el partit i animar l'equip de què la remontada era possible.
Igual com a la primera part, el Cassà no ha deixat escapar la seva ocasió i ha marcat el seu quart gol en una jugada iniciada a la banda després d'un "out", mal assenyalat, en contra.
Els homes de Barris no han baixat el cap i han continuat lluitant, més encara que a la primera part. El partit s'ha vist trencat després de les moltes faltes que es cometien i s'han assenyalat més d'una targeta groga.
Danés ha sapigut materialitzar el 4-2 després d'una bona jugada per la banda. Les ocasions pel Joanetes no han faltat, ja que Danés a tingut la ocasió a les seves botes després d'una vaselina que ha sortit fregant el travesser i Valeri (substituint a Maca) ha tingut una clara ocasió on el porter se l'ha trobat a sobre.
La sorpresa saltava al minut 70 quan Peke notava una punxada al bessó i Barris decideix fer sortir a Nane (alias "Krkic") en posició de davanter. El tàndem Tito - Krkic creava ocasions i fabricava jugades. Però no han sigut ells, sinó Miki, qui després de rebotar-li la pilota a l'esquena en un saque del porter, aconsegueix el 4-3 definitiu.
El partit acabava amb una falta comesa a la banda esquerra de la portaria del Cassà on es veia la possibilitat d'aconseguir l'empat. Finalment la pilota acabava a les mans del porter.
Així doncs, nova derrota del Joanetes CF, mostrant una bona actitud des del primer minut.
Com a punt positiu es pot destacar que els gols han començat a arribar a pesar de les moltes baixes, tant de mitjos com de davanters.
I podirem fer nostra la frase: "Jugaron como nunca. Perdieron como siempre"
La setmana vinent es presenta un gran derbi (JoanetesCF - Hostalets) on el Joanetes ha de buscar la victòria com sigui per allunyar-se una mica més del descens.