dilluns, 28 de gener del 2008

Jornada 18: Joanetes CF 2 - Bonmatí 1

Alineació: Prat, Casals, Miki, Abel, Nane, Rove, Pere, Ivan, Xevi V, Tolo i Peke. També jugaren Xevi Pagès, Maca, Joan, Roura i Feno.

El Joanetes comença bé la segona volta amb una victòria amb un rival directe, el Bonmatí.
L’equip de Barris-Reyes va fer una molt bona primera part on estaven ben situats i amb la possessió de la pilota. El partit es va posar de cares a l’equip local quan en una molt bona passada de Miki des del centre del camp, un defensa del Bonmatí toca la pilota clarament amb la mà i l’àrbitre assenyala el punt de penal. Tolo agafa la pilota amb molta tranquil·litat i posa el marcador a favor del Joanetes amb un 1-0.
Quan faltava poc per acabar la primera part, Peke para la pilota a l’interior de l’àrea i l’ajusta a l’escaire (apretant R2) augmentant la diferència a 2-0. D’aquesta manera s’arribava al descans.
A la segona part l’equip local no va sortir tan ben situat ni tan concentrat, la qual cosa va fer que el Bonmatí apretés per disminuir les distàncies al marcador. Amb una falta a la frontal de l’àrea els visitants la van col·locar arran del pal, així feien el 2-1. A partir d’aquí el Joanetes va patir bastant, posant en perill els 3 punts. Barris va començar a fer canvis per intentar millorar les coses, tot i així el Joanetes estava tancat al darrera i buscant algun contraatac per poder matar el partit, com en una ocasió que Maca queda davant del porter i intenta fer-li una vaselina que surt fora.

Així doncs 3 punts més aconseguits a casa, que serviran per agafar molta confiança.