diumenge, 27 de gener del 2008

Nova victòria!

El Joanetes CF guanya per 2-1 al seu rival directe, el Bonmatí.

El partit ha començat amb un Joanetes molt treballat defensivament i amb una bona col·locació de la mitja, la qual cosa ha fet que comptessin amb alguna ocasió de gol, com per exemple un cara a cara amb el porter que Peke ha xutat a fora. No obstant, l'equip de Barris&Reyes no s'ha arrugat i Miki fent una passada alta a Tolo ha provocat un penal fruit d'unes clares mans a dins de l'àrea. El penal l'ha llançat "Tolo" deixant així l'1-0 al marcador. Minuts més tard, Peke ha marcat un gran gol després de parar una pilota a la frontal, posar-se-la bé i col·locar-la allà on el porter no pot arribar.
A la segona part el Bonmatí ha començat amb moltes ganes i han marcat un gol de falta aviat.

Patiment i lluita fins al final, però amb recompensa per l'equip local que ja suma la 2a victòria consecutiva (i a casa!), posant-se així amb 19 punts (empatats amb els Hostalets a espera del seu partit d'aquesta tarda a Santa Pau).

Gols: Tolo i Peke