dimarts, 4 de març del 2008

Jornada 22: Santjoanenc 1 - Joanetes CF 1

Partit complicat el d’aquest dissabte a la tarda al camp del Sant Joan les Fonts per motius varis: estat d’eufòria per la victòria de la jornada anterior al camp del Caldes, partit contra un dels equips de la part més baixa de la classificació, etc.

La primera part es va caracteritzar per una actitud apàtica (com diu el mister “anar fent”) dels jugadors del Joanetes que no semblaven els mateixos de la jornada anterior i, així, tot i no disposar de moltes ocasions el Sant Joan es va avançar al marcador al transformar un clar penal. La sorpresa estava servida!!! I merescudament!!!

Però, a la segona meitat, la mentalitat dels visitants va canviar i, així, van arribar vàries ocasions de gol: Peke, Tolo, etc. que donaven una altre sensació al partit. Però va ser Pagés qui va igualar el partit al llançar perfectament un penal comés sobre el més petit de tots (Peke). A partir d’aquest moment, el Joanetes va anar a buscar la victòria disposant de clares ocasions: Verdaguer i, sobretot, Pagés (va fallar un gol cantat). En aquest tram final del partit també cal destacar l’actuació del porter Prat que va estar perfecte en aturar un difícil xut arran de pal.

Finalment, repartiment de punts i...D’aquesta manera, el Joanetes deixa escapar una bona oportunitat per sumar tres punts molt importants, assegurar definitivament la permanència i lluitar per altres objectius. L’equip queda amb l’assignatura pendent de fer bons partit i sumar victòries enfront rivals directes a la classificació.