dimecres, 5 de març del 2008

Jornada 14: Tordera 2- Joanetes CF 2

Partit important que enfrontava a dos equips que necessitaven la victòria ja que es trobaven en la part baixa de la classificació. Tot i el fred que feia durant tot el cap de setmana els dos equips van sortir molt concentrats i amb molta força dins el camp, fruit d'això va haver-hi nombroses ocasions per ambdos equips fins que una jugada un tant polèmica va acabar amb un penal a favor dels locals, que el van transformar, fent pujar l'1-0 abans de la primera mitja hora. La reacció del Joanetes no es va fer esperar i despres d'una jugada embolicada dins l'area Xevi Pagés (35') va fer l'empat a 1 transformant un penal. A partir d'aquí els dos equips van jugar molt ordenats fins arribar a la mitja part. Només de començar la segona part, el Tordera, novament es va avançar al marcador desprès de rematar al segon pal una jugada a pilota parada. Tocava remuntar una vegada més... Corria el minut 15 de la segona part quan Pere Verdaguer va fer el seu primer gol de la temporada que va significar el definitiu empat a 2 tot i que els dos equips van fer mèrits per marcar el tercer gol i emportar-se el partit. Empat just en un camp díficil on el Joanetes suma un punt més de cara a aconseguir la salvació.