dijous, 6 de març del 2008

Jornada 23: Joanetes CF 0 - At. Silenc 0

Alineació: Freixas, Nane, Miki, Casals, Roura, Pere V., Geri, Ivan, Danés, Tolo i Peke.(Pagès, Xevi V., Rove, Valeri, Feno)

Segon partit dels tres que poden decidir el futur del Joanetes aquesta temporada, després de l'empat al camp del St. Joan (1-1) l'equip de Barris-Reyes va sortir decidit a emportar-se la victòria i donar un cop d'efecte a la lliga, quasi descartant a un rival per la lliuta de la salvació. Partit físic i amb arribades, no molt clares pels dos equips durant la primera mitja hora de joc. Abans dels descans destacar algunes arribades dels locals per banda però sense finalitzar-les amb èxit. Calia reaccionar i al descans es van fer tres canvis però les coses no van canviar massa, els dos equips arribaven a les àreas contràries i lliutaven per totes les pilotes, ara bé van ser els locals qui van disposar de més ocasions, dues rematades de cap, una de Tolo que va anar al pal i una segona d'Adrià va fa fallar una rematada sol al primer pal, a més d'alguna jugada aïllada del killer Pagés que no va tenir tampoc el seu dia.

Al final la conclusió que es pot treure és la d'haver fet un puntet més (o que en falta un menys per l'anhelada permanència) i sobretot que l'equip sap on ha fallat, per tant es pot millorar. Amunt Joanetes! I a guanyar a Cornella per assegurar-nos l'OBJECTIU!