dimecres, 5 de març del 2008

Jornada 15: Joanetes CF 1 - Navata 2

Decisiu enfrontament entre dos equips necessitats de punts, els locals perquè no podien deixar escapar més punts a casa contra rivals directes i els visitats perquè es trobaven en els llocs de descens. Dia núvol i un equip que va sortir poc concentrat al camp feien preveure el pitjor i els coses des d'inici no convidaven a l'optimisme ja que amb una recuperació de pilota al mig del camp i un ràpid contraatac el Navata es va avançar al minut 20 de la primera part. Els locals amb moltes baixes no van ser capaços de crear grans ocasions de perill fins al descans. Això si, en començar la segona part Rove entrant de segona linea va rematar una jugada conduida per la banda dreta per Geri, empat i tot de cares però...Pocs minuts després greu errada del numero dos del Joanetes que va regalar la pilota al davanter visitant dins l'àrea i aquest no va perdonar situat l'1-2. L'equip va perdre la confiança i la moral i va ser incapaç de capgirar el resultat, ni tant sols empatar. Derrota que complica una mica les coses pels locals que veuen com puntua un dels rivals directes i una nova derrota a casa, toca reflexionar...