dijous, 18 de setembre del 2008

Entrevista a... Martí Duran

Martí Duran

“Comença una nova temporada pel Joanetes C.F. i aquest any mantenint l’equip a la 2a regional. L’equip passa pels seus millors anys en quant a categoria, no?”
Sí , fa dues temporades vàrem aconseguir l'ascens a segona regional per primera vegada i la temporada passada vàrem mantenir la categoria sense massa dificultats.
 
“Després de la pre-temporada, l’equip suma 4 derrotes i 1 victòria. És un mal inici o no n’hem de fer gaire cas?”
No es pot fer massa cas a les pre-temporades. Però si que ha de ser un toc d'atenció per
entendre que si no juguem els partits amb intensitat es molt difícil obtenir bons resultats.
 
“L’equip només ha sumat 4 gols a favor en la pretemporada (3 d’ells contra els Hostalets) i n’ha rebut 17 (7 d’ells contra la U.E. Olot). Vist així sembla que a l’equip li costi fer gols i per contra en rebi molts. L’absència de Xevi Pagès passarà factura? S’ha de reforçar la defensa?”
Crec que aquest números son un reflex del que et comentava abans i que si posem mes
intensitat i atenció als partits , entre tots suplirem la capacitat golejadora que evidentment ens aportava en Xevi i al mateix temps arranjarem els problemes en defensa que no son sols un problema dels jugadors que actuen en llocs defensius sinó de tot l'equip . 

“Si ens posem optimistes podem dir que hem guanyat a l’únic equip que ens trobarem a la lliga aquest any, els Hostalets; això si que és esperançador, no?”
Bé , es cert per contra hem perdut amb 3 equips que son de la nostra mateixa categoria o
inferior. De totes maneres no cal donar massa importància a aquests resultats.

“Com veu els nous fitxatges?”
Els veig bé . Son gent que crec que s'adaptaran i aportaran moltes coses al club , tant com a
nivell personal com futbolístic.

“Si fos per vostè, reforçaria alguna posició més?”
Si sorgís l'oportunitat , crec que podríem fitxar un lateral esquerra  i potser un davanter .

“Parlem del Club.
El tracta amb els jugadors és excel·lent per part de la Junta. Per exemple en els sopars dels divendres sempre hi és present part d’ella. Quan decideixen coses de club, es tenen en compte els jugadors?”
“Tenim entès que es farà nova la primera equipació. En aquest cas s’ha tingut en compte la opinió dels jugadors?”
Sí , crec que som una junta molt oberta i que demanem molt l'opinió dels jugadors en molta de temes com el de la equipació , però la decisió final la pren la junta .
 
“Podem veure algun canvi/millora en les instal·lacions, organització del club, etc? O potser s’està treballant en alguna d’elles com podria ser el canvi de les xarxes de darrera les porteries, enllumenat del camp petit, etc?”
Aquest any intentarem canviar les xarxes de darrera les porteries , posar mes llum al camp petit i si potser també vallar aquest camp petit d'entrenament .

“Per acabar, podria pronosticar quina posició quedarà el Joanetes CF aquest any? (Li recordem que en Pep va dir entre la 6ª i la 9ª posició...)”
Bé , crec que quedar entre els vuit primers faríem una gran temporada , i evidentment hem d'intentar cada any aproximar-nos més a les posicions capdavanteres .

"Gràcies per la teva atenció i fins aviat"

Dimecres 17 de setembre de 2008,

Miquel P.C.