Jornada 1: Bosc de Tosca 4 - Joanetes C.F. 0

Joanetes: Lluís Freixas, Adrià Casals, Àngel Darné, Miquel Pérez, Ferran Roura, Iván Aguilera, Gerard Comas, Joel Grabalosa, Juan José Ramos, Jordi Danés, Javi López.
També jugaren: Abel Morató, Xevi Verdaguer, Pere Verdaguer, Albert Bartolomé, Albert Cruz.

Àrbitre: -

Valoració: "regular"

El Joanetes inicia la temporada amb derrota contundent contra el Bosc de Tosca.

El Joanetes va sortir al camp amb esperances i ganes de guanyar el partit, però als 5 minuts, després d'un córner, va quedar una pilota morta a l'àrea petita que va rematar amb contundència un rival (1-0). Sense abaixar el cap, l'equip visitant va intentar empatar el partit, però el Bosc de Tosca jugava i marcava el ritme del partit. Després d'una bona combinació, un remat des de segona línia, va posar la pilota a una alçada suficient com perquè Lluís no arribés a treure-la (2-0). El Joanetes no aconseguia posar-se al partit i a més veia com l'àrbitre no pitava un clar fora de joc que va fer pujar el 3-0 al marcador. I ja abans d'acabar la primera meitat també va arribar el 4-0.

A la segona part, l'equip de Barris va voler demostrar que no són un equip dèbil i que lluitaran fins al final de cada partit per la victòria. En cap moment es van arrugar i van arribar a ser durs en algunes entrades. En aquest cas no es va moure el marcador i va finalitzar amb 4-0, però també es van veure algunes bones jugades i ocasions.

Així doncs, el Joanetes suma la seva primera derrota aquesta temporada, per un contundent 4-0, però també s'ha de dir que l'equip rival serà possiblement (després del seu bon partit) un dels equips capdavanters de la lliga.