dilluns, 29 de setembre del 2008

Jornada 2: Joanetes CF 1 - Sporting Vidrerenca 6

Joanetes: Albert, Ferran, Adrià, Miki, Nane, Ivan, Rove, Pere, Danes, Tolo i Javi.
 
Arbitre: "irregular"
 

Primer partit de la temporada a casa, amb un horari poc habitual, en el que el Joanetes va sortir disposat a emportar-se els tres punts en joc després de l'ensopegada de la primera jornada.
El Joanetes va començar dominant el partit, robant la pilota i sortint ràpidament al contra-atac, així mitjançant diferents ocasions de Tolo i Javi el Joanetes va estar a punt d'avançar-se al marcador, per contra el Vidreres va gaudir d'alguna ocasió aïllada. Aquesta tònica va durar fins a la primera mitja hora en la que el Joanetes va aconseguir marcar el primer gol (Tolo), de penal després d'unes clares mans. L'equip local va agafar confiança i va gaudir de grans i claríssimes ocasions per marcar el segon gol que hagués deixat el matx encarrilat però just abans de la mitja part un rebot poc afortunat va permetra al conjunt visitant fer el gol de l'empat.
A la represa el Joanetes va sortir una mica adormit i va encaixar dos gols en cinc minuts (el primer de penal i el segon de xut creuat des de fora l'àrea). A partir d'aquí un Joanetes volcat per aconseguir retallar les diferències va encaixar tres gols més i va acabar donant una mala imatge als seus aficionats.

Només podem dir que seguirem treballant i que la lliga és molt llarga i les coses canviaran!

Gols: -
Osborne: -

Amunt Joanetes!