dijous, 2 d’octubre del 2008

Jornada 3: Cassà "B" 2 - Joanetes C.F. 0

JOANETES: Albert, Adrià, Nane, Miki, Ferran, Pere V (Sei),  Javi, Xevi V, Danés, Tolo, Peque (Maca)

Arbit: Bé

Minut 24:  1 – 0,  Minut 50 : 2 – 0

 

El Joanetes va jugar el partit amb l’idea clara de millorar l’imatge del últim partit jugat a casa. La disposció dins el camp era clara. Ben posicionats, presionar molt al mig camp i sortir a la contra per intentar sorpendre al rival.

Els primers vint minuts van ser trepidants amb arribades a les dues àrees, destacant per part visitant les ocasions d’en Tolo i Danés. Els local també apretaven i l’Albert amb dues ocasions va treure encertadament dos xuts molt perillosos i el travesser en un altre ocasió, van fer que es mantingués l’empat a zero.

El gol va arrribar fruit d’una falta llunyana però molt ben llançada que va entrar per l’escaire, fins a mitja a part el Joanetes va afluixar i les arribades a l’àrea visitant no sovintejaven.

Al inici de segona part, el Cassà va marcar de nou quan el davanter va aixecar la pilota per sobre la sortida de l’Albert. A partir del gol semblava que el Joanetes es desdibuixava i el tercer gol rondava la porteria visitant. Però l’ultim quart d’hora,  el Joanetes va tornar apretar i fruit d’això va tenir noves ocasions, les mes destacades una d’en Maca i l’altre d’en Tolo.

En resum crec que el Joanetes va desmostrar que pot ser competitiu en qualsevol camp, com ho va estar durant tota la temporada anterior.

Gols: -

Osborne: -


Molta sort pel partit de diumenge amb el Bonmati.

AMUNT JOANETES!