dilluns, 20 d’octubre del 2008

Entrevista a... Jordi Prat

Jordi Prat (entrenador de porters)

Inicia una nova etapa a dins del club, ara com entrenador de porters. Perquè aquest canvi?”
Per edat, per la familia, per la salut, i perque ja tocava que plegués no :)

“Fins a dia d’avui no ha jugat. Deixa els partits, o encara podrem veure’l jugar?”
Crec que serà molt difícil que torni a jugar algun partit.

“Li fa il·lusió ser l’entrenador dels porters?”
Si. Es un repte, perquè no ho havia fet mai. M’ho agafo amb molta il.lusió amb ganes de poder-ho fer bé i apendre i també de no defraudar a en Lluís i l’Albert

“Podríem anomenar-lo també, 2n entrenador? O no influenciarà en les decisions d’en Pep Barris? (Recordem que aquest any en Pep no té segon entrenador)”
Jo no em considero el 2on entrenador. Ara, en Pep sap que jo l’ajudaré amb el que ell cregui que li puc donar un cop de mà. Influir? Fa molts anys que ens coneixem amb en Pep i som sincers amb les nostres opinions.

“Vostè porta molts anys al club... Quants?”
Vinculat al club, desde el seu naixament a l’any 1981, (jo en tenia 12). Els primers anys feia de massatgista, i en Pere l’actual delegat em portava a tots els partits.  L’any 1988 va ser la primera temporada que vaig jugar. He jugat 20 temporades i ara entreno els porters.

“Ha vist passar molts jugadors i algunes generacions... Tal i com ja li vam preguntar a en Pep, què creu que suposaran per l’equip i pel club les baixes de jugadors com Barrio,  Reyes o Xevi Pagès?”
Jo penso que som un club atipic, i quan un jugador bé a jugar al Joanetes, es molt difícil que se’n vagi per anar a jugar a un altre equip. Això fa que juguin moltes temporades i que s’identifiquin amb el club i el club amb ells.
Tots tres humanament aportaven molt al club i a l'equip, i això poc o molt es notarà, però la gent que juga ara, també senten molt el club, i futbolisticament cal dornar-los confiança perquè són molt vàlids.
També crec que en Xevi, fins el moment, ha esta el jugador més determinant que ha jugat a aquest club. 

“Vostè també creu que els fitxatges que s’han fet són els adequats i que supliran les baixes? Ara que portem uns partits... Com els veu?”
Crec que l’Albert juntament amb en Lluís ens poden garantir molt bé la porteria per uns quants anys.
En Sei debuta a 2ona, crec que va a més i  a mesura que avança la temporada se li veuen més bons detalls.
En Javi, ja havia jugat a 2ona,  té  ritme i qualitat per jugar-hi molts partits. De moment és el que juga més dels tres fitxages 

“Pregunta obligada i directa que li hem de fer: Fins ara l’hem vist poc, però el poc que ha jugat hem vist bones maneres. Parlem de l’Albert Borrat. Serà un bon recanvi per vostè a la porteria?”
Jo penso que si, per això el vam fitxar :)

“Es marca algun/s objectiu/s com entrenador de porters? Potser, com és lògic, rebre el mínim de gols possibles? O quins altres?”
Si. Que tots dos millorin el que no fan tan bé ara mateix. A part evindentment de rebre els minims gols possibles, però això no només depèn d’ells.

“Com veu la motivació de l’equip per afrontar aquesta nova temporada després de les derrotes dels últims partits?”
Penso que l’equip ha de madurar com a col·lectiu, que li falten partits, que pot arribar ser molt competitiu, però ara es massa feble i quan bé mal temps es refreda de seguida.

 “Creu que el derbi contra Les Preses serà un partit especial?”
Igual com ho és jugar amb l’Hostalets, Bosc de Tosca o Sant Feliu.

“Per acabar, podria pronosticar quina posició quedarà el Joanetes CF aquest any? S’hi jugaria alguna cosa? (Li recordem que en Pep va dir entre la 6ª i la 9ª posició...)”
Del 10 al 13. 
Si, un sopar.

"Gràcies per la teva atenció i fins aviat."

Dilluns 20 d'octubre de 2008,

Miquel P.C.

1 comentari:

LLFC ha dit...

El que no volem defraudarte som nosaltres, pots estar-ne segur!
LA veritat és qeu és molt d'agraïr el que estàs fent per nosaltres.
Moltes gràcies