diumenge, 30 de novembre del 2008

Jornada 9: SANT JOANENC - JOANETES (cadets)

Escrit per Raúl (segon entrenador)

El partit d’aquesta última jornada, com tots ja sabreu, va ser desastrós. Desastrós en tots els sentits. 
Abans de començar el matx, teníem l’esperança de poder repetir un bon partit com varem fer la jornada anterior en la que guanyarem l’Amer per 2 gols a 1 a casa nostra. Si més no, en aquell partit l’equip realitzà una gran primera part. Així, de la mateixa manera, començà el de dissabte passat, a les 4 de la tarda, amb jugades de gran perill per part nostra. La primera d’aquestes acabà en un enrenou dins l’àrea del St.Joan, on un rebot d’un defensa d’ells acabà picant contra el travesser (llàstima, perquè ens en podríem haver endut el primer gol a favor nostre). De seguit, una altra jugada perillosa nostra i errada en el xut del migcampista Rama. En García, que jugava de volant esquerre, en va tenir un parell però massa escorades per sorprendre un porter que, amb la pilota als peus, donava sensació de inseguretat pels del seu equip. 
Quan tot semblava que rutllava bé, com aquella primera part de la jornada anterior, el St.Joan disposà d’una falta que entrà per sobre del nostre porter (en Sergi) que es trobava un xic avançat. Semblava que tota la mala sort que havíem tingut de cares a gol ara, a sobre, se’ns tornava a  revelar en la nostra porteria. Ells s’animaren i nosaltres varem perdre el nord. Aviat arribaria el segon, després que l’Ivan se’ns lesionés i al moment que aquest era atès pel primer entrenador, en Jordi Codina. Érem un defensa menys i ells aprofitaren l’ocasió per fer el seu segon gol. El tercer d’ells, en clar fora de joc. 

Arribà la mitja part i el 3-0 semblava un resultat no massa gran, però tenint present com havia anat tot, semblava massa per nosaltres. En Jordi animà els jugador dient-los-hi que es podia remuntar si seguíem jugant així de bé. Però començà la 2ª part i tot anar a pitjor, ara més pel nostre desordre a darrere que per res més. Ells varen estar un xic més atents i els gols van anar arribant, l’àrbitre obvià un altre fora de joc, i el partit acabà amb un 10-1 molt injust. En Gerard es qui va aconseguir el gol pel Joanetes, en un penal molt ben tirat. En Rama també disposà d’una gran ocasió i en García d’una altra més, però el porter d’ells, per dalt, va estar enorme.
Esperem no repetir tal anècdota, que ha de quedar com això, una anècdota.