diumenge, 7 de desembre del 2008

Jornada 10: Joanetes (cadets) 3 - St. Pere Màrtir 3

Escrit per Raúl (segon entrenador)

A diferència del partit anterior, aquesta vegada varem començar el xoc amb sort. Un jugador d’ells passa la pilota al seu porter, aquest vol xutar-la lluny, però falla, i acaba essent un gol en pròpia porta que ens deixa les coses de cara.

La dinàmica del partit va estar en la multitud de fores de joc que els pitaren a ells gràcies a que els nostres nois això ho dominen a la perfecció. També va ser un partit estrany. En Jordi Codina reclamà a l’àrbitre no sé què i aquest pità una falta (que era clarament a favor nostra) en contra simplement perquè es despistà, que per acabar d’arrodonir el mal entès, acabà en gol a favor del joventut, tot s’equilibrava. Llavors, ells s’avançaren en un corner molt ben tirat al segon pal i molt mal defensat per nosaltres, per cert.

Ja en la segona part, una gran passada de Joan Barris acabava en gol de Domi, que es desmarcà bé i col·locà l’esfèric a un cantó de la porteria.

Al final, tot s’embogí encara més, i ells aconseguiren un gol en l’únic fora de joc mal fet pels nostres defenses, ja que un dels nostres nois es despistà i tallà el fora de joc al voler seguir l’atacant contrari, que quedà sol davant el porter i marcà. En l’últim sospir els acorralàrem: en un primer corner (d’aquest últim tram del partit) enviàrem la pilota al pal; i, en l’últim corner i última jugada, en Gerard tocà la pilota enrere dins l’àrea perquè, de nou, en Domi marqués i fes així el seus segon gol, el tercer nostre i el definitiu 3-3 del partit.

Sembla que ara toca victòria a casa del Ripoll, no?