diumenge, 7 de desembre del 2008

Jornada 11: Ripoll 6 - Joanetes (cadets) 1

Escrit per Raúl (segon entrenador)

Difícil començar aquesta nova crònica tenint presents les crítiques al meu optimisme així com el simple fet de tornar a perdre amb aquesta contundència.
La veritat és que hi ha poc a dir, les coses van començar molt malament en un dia fred, molt fred, a les 10:30h al nou camp de gespa artificial de Ripoll. I dic això perquè en poc més de 8-10 minuts ens van fer dos gols. A partir d’aquí el nostre equip separà massa les línies potser per por a rebre’n un altre de característiques semblants (jugador que queda sol a esquenes dels nostres defenses i que, en u contra u, marca a plaer). El mig del camp no funcionà en tot el partit, i tant el davanter punta com els extrems no van rebre gaires pilotes.
Només en García va disposar d’una ocasió molt clara, però al voler batre el porter amb un dribbling, aquest li va treure l’esfèric. Els gols encaixats es van anar succeint a la vegada que nosaltres no teníem gens de possessió de la pilota, entre altres coses, per la seva forta pressió a camp nostre.
El nostre gol arribà a les acaballes del partit, de corner, rep la pilota en Gerard que des de fora de l’àrea xuta fort i ras, la pilota desviada cau a peus d’en Mauri que marca.
Content que hi hagi gent que llegeixi les cròniques, veurem si la pròxima puc explicar una victòria.