dilluns, 16 de febrer de 2009

Jornada 19: Les Preses 10 - Joanetes (cadets) 0

Com sempre, escrit pel segon entrenador: Raúl.

De nou em toca fer una crònica sobre una nova derrota. Aquest cop ha estat davant Les Preses, fa segurament més mal per la rivalitat tradicional existent.

Abans de prosseguir narrant el partit, he de dir que aquest va estar marcat pel minut de silenci guardat abans del seu inici en memòria de l’àvia d’un dels nostres jugadors, en Jordi García. Lligàrem unes cintes negres als nostres jugadors com a mostra de respecte cap a la família del noi, i parlant sense dubte en nom del club desitgem que passin el mal moment lo millor possible.

He de felicitar els jugadors pels primers 20 minuts que van aguantar la nostra porteria a 0, davant un equip que ens pressionava en bloc i no ens deixaven pensar gaire res al mig del camp. A més, durant aquests minuts disposàrem d’alguna oportunitat clara, la primera un xut d’en García a prop de l’àrea petita que refusà un defensa a córner. L’equip estava ordenat i seriós, però aviat s’espatllà la bona dinàmica quan en un error defensiu la pilota no és refusada com cal i acaba a peus d’un dels davanters de Les Preses, que molt a prop de porteria marca a plaer. Els dos gols següents encaixats venen per errors de marcatge, especialment el 2-0, i encara en rebem un altre. La primera part acaba amb un 4-0 no massa just però en part merescut per la poca concentració defensiva.

A la mitja part parlem entre tots de què és el que ha passat, els jugadors conclouen que es veuen molt pressionats en tot moment, així com que ells ataquen tots alhora obrint molt bé les bandes. Tot això en la segona part sembla augmentar exponencialment, en part per la diferència física molt notòria en aquest partit concret. La majoria de gols (si no tots) venen per jugades ben elaborades per banda, el nostre equip cada vegada està més cansat, decebut i amb les línies més separades. Com en la dinàmica dels últims partits, la segona part és un desastre, no fem cap ocasió clara i, concretant en aquest partit, no marquem i acabem perdent per 10 a 0.

Aquest sembla un bon moment per fer algun canvi significatiu en la tàctica utilitzada per afrontar els partits, cap queixa especial amb cap jugador en concret en aquest cas. Esperem donar la volta a la situació aviat aguantant més el bon joc dels primers minuts mostrat en la majoria de partits disputats fins aleshores.