Joanetes: Lluís Freixas, Abel Morató, Adrià Casals, Àngel Darné, Miquel Pérez, Javi López, Xevi Verdaguer, Pere Verdaguer, Ferran Roura, Albert Bartolomé, Albert Cruz.
També jugaren: Jordi Danés, Albert Cabanyes, Juan José Ramos, Albert Borrat.
Àrbitre: -
Valoració: "Molt bé".

Nova derrota del Joanetes, aquesta vegada contra un dels equips de la zona baixa de la classificació.

Els jugadors del Joanetes eren conscients de la importància del partit i començaren molt concentrats i ben posicionats al camp. El bon joc dels visitants es reflectia en les ocasions de gol i disposaren de molt bones oportunitats per marcar, però no va ser fins a una bona jugada de Javi, que va acabar amb el refús del porter i que "Peke" molt murri va apretar al fons de la xarxa (0-1). La primera part va continuar amb la mateixa tònica per part dels visitants i els locals en prou feines creaven ocasions. Llàstima que cap de les ocasions acabés ampliant el marcador perquè a la segona part els passaria factura.

A la segona meitat no va haver-hi canvis per part del Joanetes. La bona imatge i el reusltat positiu donaven esperances a una victòria importantíssima, però faltaven 45 minuts per disputar. Els locals també sabien la importància d'aquest partit per ells i no van parar d'intentar-ho fins aconseguir el seu premi, l'1-1 al minut 83 després d'una jugada aïllada. Els locals es van crèixer i el Joanetes acusava la falta de físic, sobretot la defensa, degut a la gran despesa física al llarg de tot el partit. El segon gol local va arribar poc més tard, després d'un córner on un jugador va rematar de cap pràcticament a la línia de gol (2-1). El Joanetes no es rendia però els pocs minuts de joc que faltaven van fer impossible la remontada.

(La nota negativa del partit la van donar els aficionats del Bonmatí, ja que mentre ningú els deia res i al camp hi ha "fair play", ells increpaven tant a jugadors com a aficionats del Joanetes. Mala imatge per ells.)

Així doncs, nova i dura derrota per l'equip de Barris-Frank-Prat que continuen sense poder sortir de la zona baixa de la classificació. Val a dir que el bon joc i actitud de l'equip anima i dóna esperança a continuar per aquest camí que segur que així arriben els punts.