dilluns, 9 de març del 2009

Jornada 23: Joanetes CF 2 - Pª Bercelonista Lloret 1

Alineació: Freixas, Casals, Miki, Abel, Nane, Roura, Pere, Ivan, Javi, Tolo i Danés. (Peke, Xevi V., Geri, Sei, Valeri).

Partit vital pels interessos dels homes de Barris-Ruiz on afrontaven la primera de les 14 finals que resten. A la primera part els pupils de Barris van sortir a dominar el partit remenant l’esfèric d’una banda a l’altra de camp, com feia dies que no succeïa. Així doncs es va rentar una mica la cara tot i no reflectir-se al marcador. Sols destacar una clara ocasió de Danés a gran assistència de Tolo i una internada per la banda de Casals que el porter visitant va resoldre amb èxit. Per part del Lloret, pilotes amunt i buscant la segona jugada, que no va arribar. La defensa, sòlida.

La segona part començà amb el mateix to que la primera: domini de la pilota dels locals i penjades a l’olla dels visitants. El Joanetes mereixia més, però la mala sort semblava aterrar al Muncipal per enèsima vegada. Peke, de gran jugada personal va etzibar un xut ras que el porter va enviar a córner. No va ser fins al minut 82, de pilota parada, quan una falta executada per Danés, Morató assisteix a Sei que remata amb el cap a boca de canó i endossa l’1 a 0. Però la mala sort semblava continuar i al minut 89, un centre-xut des de la banda visitant va acabar amb gol.
Però al 92, i com es diu vulgarment amb pit i cullons, una centrada boníssima de Miki la va culminar amb una gran rematada Danés i va posar el definitiu 2 a 1 al lluminós.
Ara a seguir treballant que dissabte vinent hi ha una altre final. Només partit a partit una situació així pot tirar endavant.

Osborne: Danés
Gols: Sei, Danés