dijous, 12 de març del 2009

Jornada 21: Joanetes (cadets) 1 - La Canya 2

Escrita pel segon mister, com sempre.

Abans de començar aquesta crònica sobre el partit de cadets d’aquesta darrera jornada, vull felicitar des d’aquí al primer equip per la victòria aconseguida davant el Lloret. Segur que donarà molts ànims a tot el planter per seguir sumant d’aquí al final de la temporada.

El partit que jugà l’equip de cadets contra La Canya (fa una setmana varem jugar al seu camp un partit aplaçat de la 1ª volta) deixa molt bones sensacions. Varem perdre de nou, és veritat, però l’equip va estar molt concentrat el 90% del temps en què transcorregué el partit, dic el 90 perquè la resta (un 10% tan sols) van ser 10 minuts de despistada general en què ens marcaren dos gols per remuntar-nos un partit que anàvem guanyant. El gol que ens donava la victòria momentània l’aconseguí en Joan Barris després d’una confusió davant l’àrea rival, on ell no donà mai per acabada la jugada i recuperà la pilota abans perduda per marcar amb l’esquerra al pal llarg.

Ells, encara en la primera part, van marcar el gol de l’empat després que un dels seus davanters rebés d’esquenes a porteria una passada, es girés i marqués davant l’estirada d’en Bryan. El segon arribà quan el nostre lateral dret, en Pau, estava fora del camp per haver estat atès per rebre una trompada, ells ho aprofitaren i en una centrada al segon pal remataren el gol de la victòria sense oposició per la falta, precisament, del nostre lateral. Tot en 10 minuts...

A la segona part varem arriscar fent pujar l’altre lateral, l’Ivan, al mig del camp per jugar amb un 3-6-1 en comptes de l’habitual 4-5-1, va anar prou bé pel que pot ser es provarà més sovint. Tot i així tot quedà en el 1-2 com a resultat.

A més de la concentració vull felicitar els jugadors per la millora en el mig del camp, així com per la correcta posició tant individual com col·lectiva al camp.