Jornada 1: Sant Esteve d'en Bas 2 - Joanetes CF 3

Alineació: Borrat, Adrià, Carles, Roura, Pinya, Sei, David, Xevi, Jaume, Quel, Peke.

També jugaren: Miki, Geri i Nane.

El Joanetes s’estrenava a la lliga al camp del St Esteve d’en Bas, un dels camps més complicats de la 3a regional, amb la intenció d’aconseguir els 3 primers punts que el permetessin iniciar amb bon peu la temporada.

Els primers minuts del partit van ser de tempteig per part dels dos equips on el perill només arribava a les porteries rivals mitjançant llançament de pilota aturada des de qualssevol posició del camp, degut a les seves dimensions. La pluja també va provocar que es veiés un joc mol directe que permetia poques combinacions de joc. Un llançament de corner a favor del Joanetes mal resolt va propiciar un contraatac de l’equip local, la pilota va arribar a l’home més avançat que arrancant en posició dubtosa de fora de joc va materialitzar l’1 a 0. El Joanetes va saber reaccionar i va aconseguir crear diverses ocasions de gol. En una d’elles, Adrià va rematar un corner i després d’un seguit de rebots Peke gairebé sobre la línia de gol posava l’empat al marcador. Aquest gol encara va esperonar més l’equip, que va seguir buscant posar-se per davant al marcador. I ho va aconseguir poc després on una pilota llarga que aparentment semblava fàcil pel porter no ho va ser, la pilota el va sobrepassar i Peke que havia seguit la jugada va cedir la pilota enrere per Jaume que no va encertar i posteriorment Quel si que va fer pujar l’1 a 2. Hagués sigut important arribar al descans amb avantatge però no va poder ser. L’equip local va empatar el partit en una falta lateral on un jugador va rematar a gol avançant-se a la sortida de Borrat.

En la segona part cap dels dos equips aconseguia arribar amb cert perill a la porteria rival, i en tot cas qui semblava que podria tenir alguna opció de marcar el 3er eren els locals amb continues pilotes penjades a l’àrea. Però en un rebuig llarg de Miki després d'un córner, Peke li guanya la cursa al defensor i marca el 2 a 3. A partir d’aquí els locals van intentar buscar l’empat amb més cor que cap, penjant un seguit de pilotes que la defensa aquest cop molt sòlida va saber rebutjar i va permetre arribar al final del partit amb victòria. En resum 2 a 3, 3 punts i destacar el treball de tot l’equip durant el partit.

Gols: Peke (2) i Quel (1)