dimarts, 1 de setembre del 2009

Pretemporada: Hostalets 4 - Joanetes CF 2

Alineació: Lluís, Corcoy, Adrià, Ferran, Miki; Geri, Pere, Xevi V., David; Peque i Javi.

A la segona part també van jugar: Borrat, “Pinya”, Nane, Jaume, Ovidi.


El Joanetes es va plantar a la final guanyant per 0-2 a l'En Bas.
El partit va ser a les 18:00, just després de finalitzar el partit pel 3r i 4t lloc, on l'En Bas va guanyar a penals al Sant Privat (1-1; p.3-0).

El partit va seguir sempre una mateixa tònica; els Hostalets semblava que portés la veu cantant, ja que s'avançaven 1-0, però a continuació el Joanetes empatava 1-1 gràcies a un bon gol de Peke amb molt poc angle de xut.
El Hostalets tornava a marcar el 2-1, però el Joanetes no es rendia tan fàcilment i tornava a marcar, aquesta vegada era Geri l'encarregat de fer pujar l'empat a dos al marcador.

Fins aquí les ocasions van ser-hi per tots dos equips, el Joanetes no es va arrugar en cap moment i va intentar construir joc i demostrar que sap jugar a futbol. Els Hostalets també ho va intentar però només va ser quan l'àrbitre no va voler veure un fora de joc a un metre de la línia de mig camp, quan es va avançar al marcador (3-2).
Les reclamacions d'Adrià només van servir per ajudar als Hostalets, ja que van expulsar-lo i al Joanetes li costeria aguantar el resultat amb 10 homes.
Tant va ser així, que Ferran es va veure obligat a fer penal quan ja només faltaven un parell de minuts per acabar el partit. La transformació d'aquest va donar el resultat definitiu: 2-4.
Miquel Pérez

El resultat doncs, col·loca els equips de la següent manera:

Primer: Hostalets
Segon: Joanetes
Tercer: Sant Esteve d'en Bas
Quart: Sant Privat


I no ens estarem de dir, un any més (quina llàstima), que l'organització del Torneig (aquest any portada a terme pel Sant Privat) deixa força a desitjar:
- Poca aigua (i calenta) pels jugadors.
- Aigua bullint a les dutxes.
- Entrepans poc comestibles.
- Got de refresc (les llaunes deuen anar cares).

Des d'aquí esperem que l'any pròxim (que serà a Joanetes), l'organització sigui, si més no, com l'anterior que es va fer al Municipal d'Esports de Verntallat.