dimarts, 1 de setembre del 2009

Pretemporada: Sant Esteve 0 - Joanetes CF 2

JOANETES: Borrat, “Pinya”, Ferran, Miki, Nane; Ovidi, David, Sei, Jaume; Kel i Peque.

A la segona part també van jugar: Lluis, Corcoy, Xevi.


El primer partit de pre-temporada contra un equip de 3era va acabar en victòria. El partit es va jugar a les 4 de la tarda, hora no massa recomenable el mes d’agost per jugar a futbol.


La calor i el fet de ser pre-temporada van marcar un ritme de partit baix. Els primers minuts van de tempteig, però de seguida en Kel es va voler estrenar com a golejador al fer una perfecta “bomba” sobre la sortida d’en Sala. El joc no tenia un dominador clar. A destacar una oportunitat per cada equip. La del Joanetes una bona jugada d’en Peque per banda Esquerra va acabar amb un remat alt d’ en Kel. Per part del Sant Esteve un xut de fora l’àrea que va passar fregant el pal.


A la segona part el Joanetes dominava tot i no fer un joc precís. Les oportunitats més clares les van tenir en Peque en una jugada personal dins l’àrea que Sala va treure amb el peu. Al minut 70 Jaume va fer un golàs desde practicament mig camp, marcant aixi el primer gol amb la samarreta sargantanar. Minuts més tard, també en Jaume en una bona jugada per banda Esquerra no va finalitzar en gol per poc.

D’aquí al final el Joanetes es va dedicar a controlar el partit i esperar quin seria el rival de la final.

Jordi Prat