dijous, 15 d’octubre del 2009

Jornada 1: Joanetes CF (cadets) 10 - La Salle 3

Un any més ens disposem, els entrenadors, a començar una nova temporada al capdavant d’un grup de nois, als quals els hi esperem retornar la il·lusió perduda l’any passat.

Així, amb la incorporació d’en Paulino Fernández al cos tècnic, hem començat ja aquesta lliga, on avui ens enfrontàvem a La Salle de Girona. Amb el nostre habitual 4-2-3-1, però amb una flexibilitat més àmplia tant en la mitja com en la davantera (gràcies a la incorporació dels nous fitxatges) hem desplegat un joc alegre quasi en tot el partit, amb la sort afegida d’anar al minut 4 de partit ja guanyant per 2 a 0.

Sens dubte el mig camp l’hem dominat, petites errades de concentració en defensa, hem estat notables en l’atac. Bryan 3 gols, Guille 2, Joan 2, Garci 2 i Gerard 1.

No podíem començar millor, però no ens ho hem de creure i hem de seguir treballant tant bé com els últims vint minuts d’aquest divendres.