diumenge, 18 d’octubre del 2009

Jornada 2: Olot 4 - Joanetes CF (cadets) 0

No ens havíem de creure tant bons després de guanyar amb contundència a La Salle la setmana passada...

Doncs bé, la relaxació arribà i hem sortit avui a jugar la primera part pensant que no cal esforçar-nos ni estar concentrats per plantar cara a tot un Olot. Al minut 15 de la primera part perdíem per 2 a 0, dos gols de pilota aturada, dos badades, dos errors de concentració. Al final d’aquest primer temps ja anàvem 4 a 0.

Durant la mitja part els jugadors han rebut una esbroncada merescuda, havien jugat molt per sota de les possibilitats reals. Han reaccionat, i tant és així que durant la segona part no només l’Olot no ha marcat, sinó que hem disposat d’oportunitats (una força clara d’en Joan) i ells només han xutat un parell de cops i sense perill.

Hem de reflexionar i pensar quina lliga volem fer, una lliga notable o una de mediocre, jugadors: vosaltres mateixos.