dimecres, 14 d’octubre del 2009

Jornada 4: Joanetes CF 1 - Argelaguer 2

Alineació: Lluís, Adri, Roura, Miki, Nane, Pere V., Sei, Javi, Jaume, Peke i Quel. També jugaren: Corcoy, Geri, Buxi i Pinya

El matx contra l’Argelaguer era el segon partit del Joanetes a casa. Després de la mala imatge donada en el primer, contra el Sant Roc, els homes de Pep Barris es disposaven a ensenyar la cara mostrada a domicili contra Les Planes.

Però no va fer falta que el partit avancés massa per tal de veure que les coses no anaven tan rodades com a Les Planes. En els primers minuts de joc ja s’endevinava un Joanetes desdibuixat i desordenat, tan en defensa com en atac. Unes línies massa juntes i les altres massa separades feien que l’Argelaguer tingués espais i es sentís còmode sobre el terreny de joc. Tot i el desordre general, el marcador no es va moure a la primera part.

Va ser als pocs minuts de la represa quan l’Argelaguer, mitjançant una falta lateral, es va avançar amb un gol de cap. Una rematada molt protestada per alguns defenses del Joanetes que demanaven falta per una empenta. Després del gol visitant, el Joanetes, lluny de posar-se les piles i anar per la remuntada, tan sols va incrementar el seu nerviosisme i descontrol. El segon gol visitant va ser una mostra més de que els jugadors locals no estaven dintre el partit, ja que el davanter de l’Argelaguer va agafar la pilota a 10 metres de la frontal de la gran i va entrar com va voler fins dins de l’àrea per finalitzar amb un xut creuat. Intolerable passivitat defensiva, que no significa només de la línia defensiva.

Finalment el Joanetes va escurçar distàncies amb un gol de cap de Sei, però en cap moment va donar la sensació de poder remuntar el partit.

A destacar la lesió de Roura (trencament microfibrilar – 2/3 setmanes de baixa). El nivell arbitral va ser equivalent al nivell de joc vist sobre el camp.

AMUNT JOANETES!

Ferran Roura