dimarts, 13 d’octubre del 2009

Jornada 5: Montagut 4 - Joanetes CF 1

Joanetes: Borrat, Casals (Nane), Corcoy (Ovidi), Miki, Pinya, Pere (Fageda), Xevi (Geri), Sei, Javi, Anglada (Peque), Boixassas.

La visita a un dels pocs camps de terra de la categoria i un dels equips candidats a estar a la part alta de la classificació, era esperada amb expectació després de que els dos últims resultats, havien tingut una sort dispersa.
El partit va començar amb respecte mutu. Cap dels dos equips es decidia a atacar amb claretat, el camp no ajudava gens a practicar un futbol de toc i el Montagut amb una plantilla molt apersonada se sentia còmode amb el joc directa.

El més destacat de la primera par va ser el gol del Joanetes al minut 32. Xevi Verdaguer molt murri, treu una falta molt ràpida a peus de Javi que desde dins l'àrea i amb l'exterior del peu marca el 0-1. Dues bones intervencions de Borrat va fer que el Joanetes mantigués l'avantatge fins al descans.

La segona part, el Joanetes va entrar el camp quan els jugadors locals i l'arbit l'estaven esperant. El Montagut estava com un brau ferit, amb l'espasa clavada. I va a començar a treure la seva ràbia al minut 1, quan el central va rematar de cap una falta i va maca l'empat a 1. Set minuts més tard l'altre central va rematar de cap després d'un sacada de banda el 2-1. El Montgut tenia el partit allà on volia. L'entrenador local posava presió al arbit dirigint al seur equip desde uns metres dins el camp. Finalment el van expulsar.
El Joanetes es desdibuixar i excepte una rematada d'Anglada que va sortit fregant al pal, no donava la sensació que pogués empatar el partit. Una judada per banda dreta amb centrada al interior de l'area va servir perquè el davanter centre local marqués el 3-1. Pocs minuts més tard un pilota que no va poder treure la defensa visitant va servir perquè el Montagut fes el definitiu 4-1.

L'equip s'ha de refer d'aquests dos últims resultats, és cert que té baixes importants, però es del tot necesari que recuperi la confiança, hi ha bons jugadors, cal que es complementin i treballin com a equip. Jo que sóc testimoni de molts entrenaments dono fe que aquest equip sap jugar a futbol. Cal seguir treballant, tenir confiança i ser humil.